Audio Hindi Bijbels

Op deze pagina kunt u audio Hindi Bijbels aanschaffen voor onze broers en zussen in Delhi.  Vanuit ons project in India is hier vraag naar. In onderstaand schrijven wordt duidelijk waarom hier behoefte aan is:

 

Broers en zussen

Hartelijk dank voor uw voortdurende steun en gebed! Ik dank God voor het wonderlijke werk dat Hij doet in mijn werkgebied. Het geeft zoveel blijdschap wanneer mensen Jezus Christus accepteren als hun persoonlijke redder. Dankzij Gods genade zijn er in de sloppenwijk waar ik werk veel mensen die de Heer kennen door mijn prediking en onderwijs. Veel van hen kunnen alleen niet zelf lezen en schrijven. Ze zeggen regelmatig: “Dominee, wij willen graag leren uit Gods Woord, ook wanneer u hier niet bent.” Ze verlangen om de Bijbel in hun eigen taal te lezen, maar kunnen dat niet. In ons opleidingscentrum leren we hen daarom lezen en schrijven, maar het zal enige tijd duren voordat ze dat goed beheersen.

Daarom wil ik ze graag Audio Hindi Bijbels geven. Wilt u daarbij helpen? De prijs voor 1 Audio Hindi Bijbel is €30 (inclusief verzendkosten). U mag er zo veel als u wilt geven. Ik geloof dat we hierdoor onze broers en zussen in de sloppenwijk het beste kunnen helpen. Door te luisteren naar Gods Woord worden zij leerlingen van Hem. Als het lukt zal ik jullie updates sturen met foto’s, zodat jullie weten waar de Audio Hindi Bijbels gebruikt worden.

Alvast ontzettend bedankt!

 

De diaconie van de Zomerkerk zal de bedragen innen via deze website. Zodra het project in India onze bijdrage heeft ontvangen zullen in India de apparaten aangeschaft worden. Er wordt voor gezorgd dat de audio-Bijbel in Hindi erop gezet wordt en dat de mensen die er behoefte aan hebben ze zullen ontvangen. Het apparaat sluit precies aan bij hun omstandigheden: het is stevig en kan opgeladen worden met een ingebouwd zonnepaneeltje. Omdat veel mensen geen stroomvoorziening hebben is dat noodzakelijk. Bijkomend voordeel is dat ze het apparaat ook kunnen gebruiken als lamp en om bijvoorbeeld een telefoon eraan op te laden.  

Onderstaand de linkjes om een bijdrage over te kunnen maken, deze zullen een betaalpagina van de Rabobank openen, waar u de verdere stappen kunt nemen. De linkjes zijn voor 1, 2, 3 of 4 stuks. Wilt u er meerdere doneren, dan kunt u de stappen onder een link meerdere keren doorlopen of contact zoeken met de diaconie:

Ik doneer graag:

1 Audio Hindi Bijbel €30,- (link naar Rabobank.nl)

2 Audio Hindi Bijbels €60,- (link naar Rabobank.nl)

3 Audio Hindi Bijbels €90,- (link naar Rabobank.nl) 

4 Audio Hindi Bijbels €120,- (link naar Rabobank.nl)